Äiti sai Pommin ja Blondin emännältä tällaisen meemin. Saa nyt tämän kerran vastata siihen mun blogissa, mutta vois kyllä alottaa ihan omankin kun sillä vois olla enemmänkin ihmisasioita.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Ja tässä äitin vastaus: Päällä on metsänvihreät ulkoiluhousut ja ruskea, aika pitkä toppi. Ja valkoruskearaidalliset sukat, joita en ikinä pidä sillon kun olen jossain vieraassa paikassa ilman kenkiä. Voi kai sitä näinkin jäädä kiinni karseista sukista... Niin ja alusvaatteet on.

Sit voisin haastaa tähän vaikka Vilma-siskon emännän, Armas-veljen emännän, Panun kasvattajan (käykö vaik se ei oo blogi?), Gimmelin pastoreiden emännän ja Onnin emännän. Tää lähtee nyt mun suunnalta pelkästään parsoneiden emännille, mutta aika monet muut kun koirablogit oli jo varattuja :) Jos koiralla sattuu oleen jotain päällä niin kertokaa vaikka sekin ;)