Siitä Vapun opastamasta Hervannan metsäreissusta intoutuneena me tehtiin uusi reissu heti seuraavana päivänä. Yön aikana oli satanut kunnon lumet, ja mentiin se lenkki eri suuntaan kun sillon Vapun kanssa, joten pientä hakemista oli sen metsästä poispääsyn kanssa. Sen verran siitäkin opittiin, että aina kannattaa luottaa äitin suuntavaistoon (vaikka se välillä sooloiliskin), ja että jos iskä eksyy niin se löytyy todennäköisesti parin päivän sisällä lähimmältä moottoritieltä. No, tässä kuvia lenkiltä.

Ihan ekaks sellainen kuva, mitä äitin kamera oli täys lenkin jälkeen, eli Panu vilahtaa ohi taikaviitta hulmuten ja jättää peräänsä vaan hitaasti laskevan lumipöllypilven (ja Lulun):

1230917.jpg

Lulullakin oli oma huomioliivi päällä, ettei se ihan vallan häivy näkyvistä tuolla lumessa.

1230919.jpg

No ootteks te tulossa?

1230921.jpg

Ihan parasta siellä lenkillä oli sellainen puro. Mä rakastan majavaleikkejä!!

1230925.jpg

Tässä kun seiso niin pysty tiputtaan lunta veteen. Se suli ja hävisi samantien.

1230926.jpg

Yritin sitä lunta sieltä noukkiakin. Ei ollut helppoa. Jääkin alkoi rätistä jalkojen alla, piti Lulua pyytää siirtymään hieman kauemmas ettei se mulaa.

1230932.jpg

Se jaksokin sitten poseerata äitille.

1230933.jpg

Sit mä skannasin sen puron sulan kohdan päästä päähän moneen kertaan. Lulu juoksenteli rannalla tukka hulmuten.

1230934.jpg

Loppulenkistä Lulua jo väsytti sen verran, että se pysy äitin ja iskän lähettyvillä ja sai siks ottaa viitan pois. Kattokaa kuinka hyvin parsoni voi maastoutua ihanan lumiseen metsään:

1230935.jpg

Mä pelottelin loppulenkillä vielä iskää ja lähin vähän pidemmille reissuille. En olis millään malttanut vielä lähteä sieltä metsästä, oli NIIIIN ihanaa!!

No, ennen sitä lenkkiä käytiin vielä Hervannan uudessa Mustissa ja Mirrissä ja saatiin sieltä vaikka mitä. Mä sain uudet agivaljaat ja toppamanttelin, äiti sai vetovyön (kuinkahan laiskaksi se oikein aikoo ruveta jos sitä saa kohta hinata perässään...) ja Lulu sai uuden petin sen Koppiin. Lenkin jälkeen iskä laitto takan päälle ja mä menin takan eteen testaan Lulun uuden pedin. Oli siinäkin aika ihana ottaa päiväunet.

1230936.jpg

Tää Koppi sen petin oikea määränpää siis oli, ja testasin, että sopiihan se sinnekin:

1230937.jpg

Sit mä päästin Lulun sinne nukkumaan...

1230938.jpg

...mähän voin tunnetusti nukkua vaikka pöydän alla:

1230939.jpg