Tänään on ollut vähän kurjaa. Jouduin olemaan yksin kotona kun äiti oli töissä ja iskä on reissussa. Itketti aika paljon... Onneksi naapurin täti on ymmärtäväinen. Äiti tuli kuitenkin töistä vähän aiemmin ja lähdettiin sit lenkille. Ja arvatkaa kenet nähtiin! Ilonan sisko Helmi! En oo tiennyt että sellainen kaunokainen asuu täällä päin! Oli aika paljon Ilonan olonen, mutta ensin sitä jännitti kovasti. Se oli kuitenkin niin ihana, että annoin sille jopa suurimman suosionosoituksen minkä tiedän: merkkasin sen. Tai siis äiti ehti väliin, mutta tähtäsin hienosti ihan suoraan päähän. Niin ihana se oli.

Sit toi naapurin täti oli ostanut Rasmukselle sellasen uuden pelin. Se anto sen heti meille lainaan kun mäkin oon lainannut omiani Rasmukselle, tai toinen on sillä vieläkin. Tässä vähän kuvatuksia kun pelaan sillä:

770149.jpg

770150.jpg

Aika kuolasta touhua oli, mutta löysin kaikki namut kahteen kertaan! Illalla saan ehkä pelata vielä uudestaan, mutta äitillä on illaks jotain muitakin suunnitelmia. Tosin parsonlenkille me ei päästä kun iskä on reissus eikä siis oo kyytiä. Eikä jakseta kävellä niin kauas. Toivottavasti ens viikolla taas päästäis. Voi olla, että iltalenkki menee tänään aika myöhäseks, väsyttää nimittäin vähän:

770146.jpg

Niin joo, jos jollain muullakin on noita leluja (ehkä täällä Mansessa päin asuvalla), niin voitais vaikka vaihdella niin ei tarvii kaikkia ostaa omaks. Tai voin ihan lainaillakin, ainaskin toista kerrallaan. Mulla on siis Dog Smart ja Dog Trigger. Ai niin ja Dog Pyramid. Se on aika kovaääninen. Ainakin meillä.