Tällä sivulla on kokoelma videoita, joita on kertynyt ajan mittaan. Lisää tulee jatkossa. Uusin video on aina ylimpänä. Pahoittelemme huonoa kuvanlaatua.

11.1.08 Tässä Lulu on tiputtanut luun johonkin sohvanrakoseen, ja mun pitäis ilmeisesti se sille ettiä.

9.1.08 Siis kattokaa kuinka röyhkee tosta pikku pullerosta on tullut! Yritä nyt siinäkin sit syödä kaikessa rauhassa luuta matolla.

 

29.11.07 Annoin Lulun jo vähän kokeilla mun Kettuakin. Se osas melkein jo vähän leikkiä sillä. Muutenkin se osaa jo vähän leikkiä, eikä sitä haittaa vaikka mä leikin purevani sitä. Äitiäkään ei enää haittaa kun se on huomannut etten mä oikeestu sitä pure. Se kyllä puree mua, niinkun videon lopusta näkyy.

Isoveli valvoo. Ja tarvittaessa kurmuuttaa. (29.11.07)

Tässä me leikitään Lulun kanssa 29.11.07, eli se on ollut meillä viis päivää. Ihan hyvin jo leikitään.

Mä en oo ihan varma vielä miten tohon suhtautuis. (29.11.07)

Tässä on videopätkä Lulun ensimmäisistä unista MUN sohvalla. Ihan hienosti mä osasin siitä pitää huolta jo heti ekana päivänä (eli 25.11.2007).

Tässä me vedetään Fridan kanssa keppiä. Mä en olis halunnut tätä videoo julkaistavan, koska joku saattaa luulla, etten pärjää tytöille. Mutta Frida nyt sattuu oleen mua vähän isompi... No, äiti pakotti laittaan tän tänne.

Pääsin kerran kyläileen sellaseen paikkaan, missä oli sellainen ihana seropi-tyttö Sanni. Juostiin aivan sairraan lujaa ulkona, ja sisällä meillä oli kivat painit. Kattokaa vaikka!

Tää on joku aika vanha video. En oo vielä vuottakaan tässä. Ehkä reilu puolivuotias. Ja pystyn jo kantaan näin isoa keppiä. Tän on iskä ottanut kännykällä, joten kuvan laatu on aika huono...