Ollaan edelleenkin seurailtu, että millä hakusanoilla ihmiset on löytänyt mun plokiin. Pieni Suuri Mies on edelleen suosituin, mutta aika paljon on tullut myös muilla. Laitetaan ne taas ihan julkisiksi (muokkaamattomina):

-         "pomppeli"<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

-         koiran ulkokorvantulehdus

-         lampaantalja

-         lampaantalja haju

-         KENNEL   TERRIEERI

-         parsonrussellinterrieri luolilla

-         huuteleen

-         parson lulu

-         koirablogit

-         suurperhe

-         trimmausta

-         inttikuva

-         mulla on parsonrussellinterrieri

-         juhannus 2007 kuvia

-         löytö koirat hämeenlinna

-         hyvää syntymäpäivää

-         onni parson kotisivut

-         naftaliinin haju pois

-         koira+neuleohje

-         joka sorkka

-         vappupallo parsoni

-         valkoiset paholaiset

Toivottavasti edes jotkut on löytäneet sitä mitä ovat hakeneetkin. Melko paljon on haettu apua hajun poistoon lampaantaljasta, siis kuukausittain tulee ainakin muutama hakemaan aiheeseen apua minun plokistani. Valitettavasti meillä ei ole siihen muuta neuvoa, kun että kannattaa tuulettaa sitä kunnolla. Se meidän kuolemalle haiseva taljahan joutui iskän autoon arestiin aika pitkäksi aikaa, mutta nyt (niinkuin Tiia tarkkasilmäisenä oli huomannut) se on päässyt takas sisään. Itseasiassa se on tosi ihana, ja nyt kun ollaan Pulin kans tajuttu ettei se oo samanlainen vetolelu kun Kettu, niin ollaan ruvettu nukkumaan siinä. Se on ihanaisen pehmeä.

1225941.jpg

Pulliskin tykkää:

1225973.jpg

Välillä se (Pullis, ei talja) tunkee ihan iholle ja se saattaa pikkasen ärsyttääkin. Mut on se ihan kiva kun on unikaveri.

1225975.jpg

Täytyy kyllä Lupille nostaa hattua, nimittäin se oli tänään mun ja mun Vapun kanssa metsässä piiitkällä lenkillä, ja se pysy tosi hyvin kyydissä. Se on myös reipas tyttö ja tekee ihan omiakin lenkkejä eikä vaan roiku persuuksissa koko ajan. Vapun emäntä otti kuviakin, ne varmaan laittaa jotain Vapun plokiinkin.