Koiraystäviä

Frida

660806.jpg

Frida on mun paras kaveri. Se asuu tässä ihan meidän lähellä, joten nähdään aika usein puistossa. Juostaan aina tosi lujaa ja leikitään kepeillä. Se on aivan ihana tyttö! Äiti laitto siitä nyt tollasen kuvan missä se lipasee just söpösti.

Siiri

658410.jpg

Siirikin on mun tosi hyvä kaveri ja asuu myös ihan naapurissa. Ollaan oltu kamuja pennusta asti, joten tunnetaan toisemme tosi hyvin. Sen lisäks, että leikitään puistossa, harjotellaan myös tokoa ja muita aikuistumisen kannalta tärkeitä asioita. Ja osataankin jo tosi hyvin!

Siiri on mulle niin tärkee, että merkkasin sen kerran. Se söi keppiä maassa ja minä nostin jalkaa sen takapäähän. Oli nuo emännät aika ihmeissään!! Siirin omille sivuille pääsee linkeistä.

Vappu

660809.jpg

Vappu on mun hyvä parsonystävä. Meillä on takana paljon yhteisiä kokemuksia, kuten esim. parsonien syysleiri ja agiliitoleiri. Ollaan myös oltu keinoluolilla yhdessä ja sithän me löydettiin se oikee ketunluolakin. Vappu on ihana, kipakka tyttö, ihan minun makuuni. Toivottavasti saadaan vielä paljon yhteisiä kokemuksia! Vapun omille sivuille pääsee linkeistä.

Myy

784404.jpg

Myy on mun agiliitokaveri. Radalla me mennään molemmat omia aikojamme, mutta radan ulkopuolella me leikitään. Ja istutaan myös vierekkäisissä puissa kiinni kun ihmiset tekee rataa. Myy on mua nuorempi ja kova tyttö leikkimään. Se on tosi hyvä juoksemaan ja painimaan.

Selma

906203.jpg

Selma on aivan ihanainen borderterrierityttö. Me ollaan oltu sen kanssa samassa pentutokossa ja tokon jatkoryhmässä. Niin ja agiliidon pääsykokeissa. Kerran päästiin myös yhdessä metsään juoksemaan. Selma on tosi reipas ja kiltti ja tykkään siitä hirmu paljon.

Trinity

978751.jpg

Myös Trinityyn olen ystävystynyt tuolla meidän lähipuistossa. Se on hirveen kova leikkimään ja juoksemaan. Ja hyvä painimaan. Trinity on kotoisin Tallinnasta, jossa sillä on ilmeisesti ollut aika rankkaa. Ainakin se menetti toisen silmänsä siellä. Se ei kauheesti puhu niistä ajoista. Ihmeellistä, kuinka se voikin olla niin hyväntahtoinen ja iloinen koira vaikeasta lapsuudestaan huolimatta.

Rasmus

1246155.jpg

Villakoira Rasmus on mun entinen naapuri, ja vaikka se ei enää tuossa naapurissa asukaan, niin silti se kuuluu tänne sivulle. Rasmus oli mun ihan ensimmäinen koirakontakti sen jälkeen kun olin muuttanut uuteen perheeseen. Se oli mun seinänaapuri, ja meillä oli siis yhteinen piha. Siinä mä jahtasin sitä kakarana. Roikuin sen persvilloissa ja välillä sain ihan hyviäkin tukkoja irti. Oi niitä aikoja. Sitten mä kasvoin isoksi eikä se ollut enää soveliasta. Oltiin silti ihan kamuja, mutta pihan kuninkuudesta ei ihmiset antaneet meidän kinata. Onneks se asia on nykyisin itsestäänselvyys.

Ihmisystäviä

Elli

630698.jpg

Espoon Elli on mun Liisa-tätin ja Mikon lapsi. Näin sen jo melkein heti kun se tuli niille. Sain haistella sen ihan kokonaan, että mä tietäisin miltä se näyttää. Ihan ihmisvauvalta se näytti, mutta aika pieneltä ja ruttuselta. Nyt se on jo kasvanut. Kuvassa se on jo 4 kuukautta ja sillä on sylissä uus pupuhelistin (mistä olin aika kateellinen). Ellillä on muutenkin maailman hienoin lelukokoelma. Kaikkia ääniä päästäviä pehmokirjoja ja kaikkia. Ennen Elli asu ihan meidän naapurissa, mutta nyt se on muuttanut Espooseen.

Tiina

1246157.jpg

Tiina on mun ihmisystävistä parhain. Se on ainoo kenelle mä laulan kun se tulee meille. Tiina on ihana koska se tekee kaikkee hassua. Se on myös pitkän linjan koiraihminen, joten se ymmärtää meikäläistä tosi hyvin. Olispa se meillä aina.