Tällä sivulla mä esittelen mun vaatekaapin sisältöö. Joidenkin mielestä on ihan tyhmää kun koira käyttää vaatteita, mutta mun mielestä ne on kivoja! Varsinkin sateella ja kylmällä. Käytännöllisyys on kuitenkin tärkeintä :) Vaatteiden esittelyjärjestys on täysin mielivaltainen, eli ne eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Jussipaita

Jussipaidan on tehnyt mun rakkaan Selman emäntä. Eiks oo upee?!?

Alikessu

Alikessun neuleen on tehnyt Onnin emäntä Tiia. Ihan sairrraan miehekäs paita!

913213.jpg

Neulehuppari

Tää on ihanan pehmonen ja rento päällä. Kiva viileillä ilmoilla ja talvellakin. Huomatkaa edessä ja takana olevat P:t. Tää on kun just mulle tehty vaikkei ookkaan. (On kyllä vähän venähtänyt kun on ollut niin kovassa käytössä.)

978735.jpg

978734.jpg

Maastofleece

Miehekäs huppari pikkupakkasille. Korostaa mun miehekästä kroppaani.

1041139.jpg

Maiharitakki

Tätä mä pidän pahimmilla pakkasilla. Ihanan lämmin!

Sadetakki

Vähän lyhyt selästä, mutta muuten hyvä. Ollut kovassa käytössä. Myös tuulitakkina.

Sadehaalari

Vähän pinkee nykyisin. Vähän käytetty.

Fleecehaalari

Ihan must juttu kovilla pakkasilla. Äiti löysi tän jostain ale-korista, joten tää on vähän iso. Siitäkin on kyl etua kun se peittää pyllyäkin niin hyvin, että jopa pallurat jää piiloon. Musta fleece ja valkoset karvat ei oo kyl mikään paras yhdistelmä...

Viilennysloimi/kylpytakki

Tosi kiva helteillä märkänä ja suihkun jälkeen kuivana.

691151.jpg

Huomioliivi

Tosi hyvä! Pitää myös vettä. Lapissa kysyivät äitiltä, että luuleeko se että mut ammutaan hirvenä. Mut onneks oli tää mukana, koska tuli räntää taivaan täydeltä!

Penskana mulla oli tällänenkin. Sain kasvattajalta turvaksi suureen maailmaan.

654902.jpg

Tykkäsin myös tällaisesta kevyttoppatakista. On jo jäänyt pieneksi. Tossuista en niinkään tykkää, mutta ne on ihan kivat kovilla pakkasilla.

654895.jpg

Lapsena mulla oli myös kaksi neulepaitaa, mitkä oli leikattu äitin säärystimistä. Ihan hyvin toimivat. Vähän rispaantuivat.